facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

OnlyBio Micellar shampoo til tørt og skadet hår Hydra Repair (200 ml) - med aloe og lavendel

Mærke: OnlyBio

7,60 €
6,80 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

Produktbeskrivelse OnlyBio Micellar shampoo til tørt og skadet hår Hydra Repair (200 ml) - med aloe og lavendel

Er dit hår skadet, skørt, tørt eller kruset? Der er ingen grund til at fortvivle. Prøv i stedet denne micellar shampoo fra det polske firma OnlyBio.


Indeholder aloe vera, som fugter og blødgør dit hår og din hovedbund, forebygger skæl og efterlader dit hår glat, skinnende og let at rede ud. Den anden vigtige naturlige ingrediens i dette produkt er lavans. Det er ekstrakter fra rapsolie, der giver intens fugt. Micelles - mikroskopiske partikler - hjælper med at rense hovedbunden, cirkulere den og dermed forbedre dens regenererende funktion. I sammensætningen af shampooen finder du også vitamin E med antioxidante egenskaber eller vegetabilskglycerin, som giver den blødhed.


Denne shampoo består af 99% naturlige ingredienser, men det er ikke kun sammensætningen, der er naturvenlig. OnlyBio sørger også for at minimere miljøpåvirkningen fra fremstillingsprocessen, idet shampoo-røret er fremstillet afgenanvendeligt bioplast fra bæredygtigt dyrket sukkerrør.


Beviset på, at du har valgt det bedste i dette produkt, er certificeringerne ECOCERT,som garanterer en generelt miljø-, ressource- og menneskevenlig tilgang til fremstillingsprocessen,&NWnbsp; I'm Green,som sikrer emballagens bæredygtighed,og Vegan Society for produkter, der ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


Shampooen passer godt til OnlyBio Hydra Repair Maske til tørt og skadet hår.

Produktkode
  • OBE078


Kategori
Top