facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nobilis Tilia Aroma olie Migræne 10ml

Mærke: Nobilis Tilia

6,40 €
5,70 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nobilis Tilia Aroma olie Migræne 10ml

Parfumeolie med en aromaterapeutisk blanding af æteriske olier af mynte, lavendel og merian er behageligt kølende på huden og erstatter kompresset, når det ikke er muligt at forkæle sig selv. I en praktisk roll-on-pakning passer den i enhver lomme eller håndtaske. Giver en dejlig beroligende afkøling når det er nødvendigt.


Hvem vil elske den?

Alle, der er fortryllet af duften af mynte, vil elske den.


Anvendelse

Anvendes med en roll-on under næsen, på tindinger, inderste håndled, akupressurpunkter eller lymfekredsløbets kontaktpunkter og gnides blidt.


Ingredienser

Papaver Somniferum Seed Oil (valmueolie);Retinyl Palmitate (stabiliseret vitamin A, antioxidant);Tocopheryl Acetate (stabiliseret vitamin E, antioxidant);Mentha Piperita Oil (æterisk olie af pebermynte);Lavandula Angustifolia Oil (æterisk olie af lavendel);Origanum Majorana Herb Oil (æterisk olie af marjoram);Cymbopogon Martini Oil (æterisk olie af palmarosa);Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (æterisk olie af sød appelsin);Limonene*;Linalool*;Geraniol*. *- af naturlige æteriske olierKølende effekt i en personlig parfume med en beroligende duftProduktkode
  • N1604B


Kategori
Top