facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Neobotanics Neo-Dtox - tinktur uden alkohol (50 ml) - til åndedrætsbesvær

Mærke: Neobotanics

40,63 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Neobotanics Neo-Dtox - tinktur uden alkohol (50 ml) - til åndedrætsbesvær

100 % naturlig urteteinktur uden alkohol med ekstrakter af gran og fyrretræ understøtter den normale funktion af åndedrætsorganerne. Nålene indsamles i skovene i Brda, og alt forarbejdes i hånden. I flasken finder du også urteekstrakter af vinsten og fennikel, som har en positiv virkning på leveren og er velegnet til at afgifte kroppen. Stjerneanis og kvan har et højt indhold af bioaktive stoffer, især shikimisyre, som ofte nævnes i forbindelse med luftvejssygdomme. Det tjekkiske mærke Neobotanics anvender bioaktive stoffer udviklet i egne laboratorier og ekstrakter fra planter fra egen økologisk produktion i sine kosttilskud. Den bygger på innovativ videnskabelig og teknologisk praksis og på forbindelsen mellem traditionel urtemedicin og moderne videnskab, som med sin alliance og viden gør det muligt at skabe kosttilskud og kosmetik af højeste kvalitet. Tilsætnings- og konserveringsmidler anvendes kun i kosttilskud i det minimale omfang, ingredienserne er meget absorberbare og ofte i RAW-, BIO- og VEGAN-kvalitet.Volumen: 50 ml
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Tjekkiet
Dosering: 20 dråber 3 gange om dagen efter omrystning - 60 dråber i alt. Produktet skal bruges som en behandling i ca.1 måned.
Pakningsmateriale: Glasflaske, pipette, plastikhætte, gummi.
Hvad skal du gøre med emballagen: Genbrug den tomme flaske i glasbeholderen, hætten i plastbeholderen, gummiet i blandingsbeholderen, og tag den specielle glasdråber med til indsamlingspladsen eller smid den i det blandede affald.
Holdbarhed: Brug inden for 3 måneder efter åbning.Produktkode
  • NEB004


Kategori
Top