Hydrolyseret bivoks
Andre navne: hydrolyseret bivoks
Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)
Hydrolyseret bivoks, også kendt som Hydrolyzed Beeswax, er en kosmetisk ingrediens, der stammer fra naturlig bivoks efter en hydrolyseproces. Hydrolyse er en kemisk reaktion, hvor de organiske komponenter i voksen omdannes til mindre molekyler under påvirkning af vand og varme. Denne proces øger voksens opløselighed i vand, så den kan bruges mere effektivt i kosmetiske og farmaceutiske produkter.
Hydrolyseret bivoks bruges hovedsageligt i den kosmetiske industri som et opstrammende og konsistensmiddel i forskellige produkter. Dens tilstedeværelse i kosmetik gør det muligt for huden at bevare sin struktur, samtidig med at den fremmer hudens hydrering. Derfor indgår det ofte i læbepomader, sæber, cremer og andre fugtighedscremer. Takket være dets oprindelse er det naturligt, sikkert og velegnet selv til følsom hud. I den farmaceutiske industri kan hydrolyseret bivoks findes i salver og cremer til behandling og pleje af huden.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Bint Hooran Rose Passion W Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Joint-Vie - Avanceret præparat til knogler og led 60 tabletter
Detaljer om produktet
Ansigtsserum - Drageblod (10 ml) - helbredende og anti-aging virkning
Detaljer om produktet