Andre navne: PEG-2 cetyl ether
Skadelighedsscore: 4 (Lidt skadelig kemi)
Ceteth-2, også kendt som PEG-2 cetyl ether, er et syntetisk stof, der er meget udbredt i kosmetikindustrien. Dette stof er en type polyethylenglycol (PEG), en klasse af forbindelser, der bruges i mange applikationer på grund af deres evne til at øge viskositeten, stabilisere emulsioner og forbedre biotilgængeligheden af visse lægemidler.
Ceteth-2 bruges primært som ingrediens i mange hud- og hårplejeprodukter. Det kan findes i en række hudcremer, bodylotions, shampoo, balsam og andre produkter designet til kosmetiske formål. Dets vigtigste funktion i disse produkter er at hjælpe med at skabe og opretholde en homogen blanding mellem vand- og oliekomponenterne i produktet og fungerer dermed som en emulgator. Ceteth-2 hjælper også med at forbedre konsistensen og smørbarheden af kosmetiske produkter, hvilket øger deres kvalitet og brugervenlighed. Af denne grund er ceteth-2 en populær ingrediens i mange kosmetikproducenters formuleringer.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Naturlig afvisende spray 100 ml - 100% beskyttelse mod alle insekter
Detaljer om produktet
Pulver hårfarve 100g Mahogni
Detaljer om produktet
Shiyaaka Silver Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Baby skånsom vaskeemulsion 250ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Marshmallow Blush Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet