facebook
Gratis forsendelse over 80 EUR

Lamazuna Solid make-up remover BIO (30 g) - fjerner forsigtigt make-up fra øjne og læber

Mærke: Lamazuna

8,00 €
7,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 6 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Lamazuna Solid make-up remover BIO (30 g) - fjerner forsigtigt make-up fra øjne og læber

Den solide makeupfjerner ligger smukt i hånden og imponerer med sin blødhed og rene formel. Den er blevet certificeret af de kræsne eksperter hos EcoCert. Blandingen af vegetabilske olier og sheasmør fjerner selv intens makeup, samtidig med at den skånsomt plejer den følsomme øjenhud. Resultatet er en ren, rolig og velplejet hud uden en ubehagelig fedtet film. Og ingen unødvendigt affald fra engangstamponer! Det fantastiske, 100 % naturlige franske mærke Lamazuna har sat sig for at forenkle dit liv, gøre det lysere med glade farver og dufte og undgå unødvendigt affald. Nul affalds gadgets og håndlavet vegansk kosmetik vil redde naturen fra unødvendig plastikemballage, dit helbred fra angrebet af skadelige stoffer og din pengepung fra overforbrug. Med Lamazuna vil du simpelthen føle, at sparsommelighed ikke behøver at handle om afkald og kedsomhed, men om glæden ved at leve i harmoni med naturen, farverig minimalisme og innovative løsninger for en bedre verden.

Mål: 5,5 x 5,5 x 3 cm
Vægt: 30 g
Certifikater: Ecocert Cosmos Organic, Slow Cosmetique, PETA Cruelty-Free og Vegan
Procentdel naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Frankrig
Procentdel økologiske planteingredienser: 57,80%
Oprindelse af duft: naturlig
Pakkemateriale: Papkasse trykt med vegetabilsk blæk
Hvad skal man gøre med emballagen: Genbrug papkassen i en papirbeholder eller smid den i komposten eller bioaffaldet, hvor den vil blive fuldstændigt nedbrudt.
Ingredienser: Butyrospermum Parkii Butter*, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-4 Oleate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Copernicia Cerifera Cera*, Zea Mays Starch*, Montmorillonite, Vitis Vinifera Seed Oil*, Illite, Kaolin, Tocopherol, HelianthusAnnuus Seed Oil. *Fra kontrolleret økologisk landbrug, **Naturlig ingrediens af naturlig oprindelse


Produktkode
  • LAM049


Kategori
Top