facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Økologisk kaffeolie 30ml

Mærke: Kvitok

11,10 €
9,99 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 8 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Økologisk kaffeolie 30ml

Denne uraffinerede olie af høj kvalitet er udvundet af grønne kaffebønner ved koldpresning. Bønnerne er ikke blevet ristet før presning, så de er ikke brune i farven, og aromaen er ikke "kaffeagtig". Den er lysegrøn i farven og har en diskret urtearoma.

Koffeolie anvendes især i produkter til skadet, aldrende hud og hud med cellulite, den styrker cellerne, giver huden fasthed og elasticitet.

Den har stærke antioxidante egenskaber.

Giver huden fasthed og elasticitet.

Regelmæssig massage hjælper med at fjerne cellulite.

Vores tip: Det er nemt at inkorporere i din rutine ved at tilføje et par dråber til en enkelt dosis af din foretrukne krops-/hudemulsionscreme.Den har stærke antioxidantegenskaber, beskytter huden mod de negative virkninger af frie radikaler og forhindrer dermed for tidlig aldring. Takket være dens indhold af phytosteroler og rige fedtsyreprofil absorberes den hurtigt og fremmer i høj grad hudens fugtighedsbevaring.

Selv om koffeinmolekylerne er vandopløselige, overføres nogle af dem til olien under presningen, så den endelige olie indeholder små mængder koffein og enzymer, som hjælper med at nedbryde fedt, udglatte huden og blødgøre cellulite.

De vegetabilske olier i vores sortiment er koldpressede, en meget skånsom forarbejdningsmetode, der gør det muligt for dem at bevare et maksimum af naturlige vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og andre bioaktive forbindelser.

I modsætning til olieprodukter, som ikke har noget gavnligt indhold og i bund og grund kun har én funktion - at forhindre tab af fugt - er vegetabilske olier et mere naturligt valg for vores hud. Ud over at opretholde fugt, blødgøre og udjævne huden kan deres ingredienser faktisk udnyttes af huden til dens fordel. Vi kan således løse og afhjælpe forskellige kosmetiske problemer med deres hjælp.Produktkode
  • NAV287


Kategori
Top