facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Økologisk blomstervand-Scaline Rose (30ml)

Mærke: Kvitok

5,20 €
4,69 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Økologisk blomstervand-Scaline Rose (30ml)

100% rene hydrolater i økologisk kvalitet fra kronblade af Cistus Ladaniferus med en karakteristisk frisk blomsterduft. Den er fri for konserveringsmidler og alkohol og er certificeret i henhold til ECOCERT-standarder.


Cistus Ladaniferus er også kendt som Sharon-rosen eller klipperose, og den saft, der udvindes af disse blomster, kaldes labdanum (bruges bl.a. som fiksativ i parfumeri).


&Wnbsp;Tonerer og opfrisker huden


Genskaber hudens naturlige pH-værdi efter rensning


Er velegnet som toner til moden og irriteret hud


Anvendelse:

Anvend toningsvand på den forud rensede hud med en sprayflaske eller en vatrondel. Påfør en ansigtsolie eller lotion på den fugtige hud og massér forsigtigt.


Andre anvendelser: Efter barbering, øjenomslag, bad (2 spsk. i et karbad med varmt vand), opfriskning af ansigtet, duft og desinficering af området, fremstilling af dine egne ansigtsmasker...


&Wnbsp;Ved overførsel af indholdet af hydrolater fra en større pakke til en mindre pakke med en sprayflaske skal du bruge en alkoholbaseret dermal roller med mikrosfærer for at opretholde hygiejnen, da hydrolater er meget følsomme over for forringelse. Rengør den tomme flaske med rengøringsmiddel og skyl den med rent vand. Fyld den med rent vand, pump rent vand gennem sprayflasken (et par sprøjt), og tøm sprayflasken med endnu et sprøjt uden at trække vand. Spray flasken og sprayflasken med alkohol, og lad den tørre. Når flasken er tør, er den klar til videre brug.


&Wnbsp;Opbevares tørt, køligt og mørkt, helst i køleskabet. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.INCI: Cistus Ladaniferus blomstervand


100% rene ægte blomsterhydrolater uden konserveringsmidler og alkohol, certificeret i henhold til ECOCERT standarder.Ekstraktionsforholdet på 1:1 (1 kg cistusblomster blev brugt til at producere 1L blomstervand) garanterer den højeste kvalitet, intens aroma og især høj koncentration af aktive ingredienser.


Oprindelsesland: Frankrig (Korsika)Produktkode
  • NAV466


Kategori
Top