facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kimmy Candles Aroma diffusor Egetræ

Mærke: Kimmy Candles

23,30 €
20,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Kimmy Candles Aroma diffusor Egetræ

Aroma diffuser med en meget maskulin (herreduft) duft, som består af egetræ, røgelse og citrus.

Et lys med en duft der minder om herre-cologne, det er et godt kompromis, når I er to i husstanden og den anden bare ikke bryder sig om søde og blomstrede dufte.

Der er virkelig et billede af en flot og elegant mand i hovedet ved første snifning. Det er en maskulin duft, der er sensuel og endda en smule mystisk. Duften er indhyllet i en duft af subtilt røget tobak, varme krydderier og et strejf af cognac, suppleret af naturlige noter af egetræ, ibenholt, røgelse og moskus.


Duftintensitet: mild til medium

7 pinde pr. pakke

Holder 2-3 måneder

Vend pindene en gang hver 2. uge

Ingredienser: vegetabilsk glycerin, duftolie

Kapacitet: 100 mlHvordan bruger du en diffusor?

Aroma diffusor er en af de nemmeste måder at dufte dit hjem på.

Du skal blot sætte stavene ind i diffusorflasken, og duften begynder spontant at blive frigivet i rummet. Det er en passende erstatning for duftlys eller aromaterapi-teelys, som skal overvåges konstant.

Det er derfor også velegnet til brug i f.eks. kontorbygninger, hvor brandreglerne ikke tillader brug af åben ild i lukkede rum.


Hvad bruges stavene til?

Du styrer selv intensiteten af duften i forhold til antallet af stave, der er indsat. Jo mere du tilføjer, jo mere vil dit hjem lugte.

I mindre rum, badeværelser eller gange er 1-3 pinde nok. Til stuer og køkkener, 4-7 pinde, afhængigt af din smag og rummets størrelse.


Hvor skal du placere den?

Placér diffusoren et sted med luftstrøm. Duften har så en bedre chance for at sprede sig til alle hjørner af rummet.

kontor

stue - på et bord, hylde

værelse - hjørnebord

badeværelse - på et skab

gang - et sted, hvor der er træk

TIP: Placer den på en hylde eller et andet møbel ved siden af en dør - du vil dufte den dejlige duft, når du træder ind i rummet, og duften vil forsvinde igen i det fjerne.


Hvordan passer man på diffusoren?

Du behøver næsten ingenting. Det eneste, jeg anbefaler, er at vende pindene en gang om ugen. Stængerne vil suge ind fra den anden side, og duften vil blive frigivet mere jævnt.

Hvis din diffuser løber tør, og du fylder den op igen, anbefaler vi, at du skyller den med sæbevand og får helt nye stænger. Den nye refill blandes ikke med den gamle, og de udskiftede pinde er gode til en ny brug.Produktkode
  • DF3


Kategori
Top