facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Fair Squared Smøre- og massagegel med grøn te (500 ml) - vegansk og fair trade

Mærke: Fair Squared

21,60 €
19,51 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 6 brugere.

Produktbeskrivelse Fair Squared Smøre- og massagegel med grøn te (500 ml) - vegansk og fair trade

Naturlig gel med streng NaTrue-kvalitetscertificering fugter huden i de intime dele og lindrer spændinger for større nydelse under erotiske øjeblikke. Formlen er skræddersyet til følsomme områder, hvor den ikke forstyrrer den naturlige pH-værdi, og Fair Trade-ekstrakter af grøn te giver den ekstra genoprettende fordele. Gelen kan bruges sammen med et kondom og er fri for kunstige duftstoffer og animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. Den er også fantastisk til helkropsmassage. Fair Squared er en familieejet virksomhed fra Köln med et højt mål - at ændre verden til det bedre. Deres kosmetik- og hygiejneprodukter med naturlige ingredienser bærer stolt Fair Trade-certificeringen, og der er virkelig tale om fairness. Lige fra den måde, ingredienserne dyrkes på, til forarbejdningen og kvaliteten af det endelige produkt, har de en hensynsfuld og respektfuld tilgang til medarbejdere, kunder, planeten og dyr. I deres produktionsanlæg finder du abrikos- og mandelolie fra Pakistan, naturlatex fra Indien eller marokkansk arganolie. Produkterne er velegnede til personer med følsom hud og veganere.Certificeringer: NaTrue, Vegan Society, Fair Trade, Halal
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Tyskland
Oprindelse af duft: naturlig
Materiale af emballage: 150 ml: plastik, 500 ml: glas og metal
Hvad skal man gøre med emballagen: 150 ml: Genbrug flasken i en plastikbeholder. / 500 ml: Genbrug flasken i glasbeholderen, hætten i den relevante metalbeholder.
Ingredienser. *Ingredienser, der stammer fra og er forarbejdet i overensstemmelse med Fair Trade-standarder, 10% samlede ingredienser.
Kapacitet: 500 mlProduktkode
  • FSQ039


Kategori
Top