facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Fair Squared Shampoo med abrikos til alle hårtyper (500 ml) - for regenerering og glans

Mærke: Fair Squared

20,00 €
18,00 €

For at 10 dage
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Fair Squared Shampoo med abrikos til alle hårtyper (500 ml) - for regenerering og glans

Den regenererende shampoo er fair på alle måder, og måske er det derfor, at den passer til alle hårtyper. Den renser hårstrå for hårstrå med blide plantebaserede tensider. Tandem af olivenolie fra Palæstina og abrikoskerneolie fra horn giver elasticitet, styrke og en behagelig glans. Og den efterlader ikke din hovedbund i stikken. Det vil give den god næring og lindre kløe. Og med denne shampoo sparer du unødigt plastaffald, da den har fundet et hjem i glas. Ud over Fair Trade-certifikatet har den også et NaTrue-certifikat, så du kan være helt sikker på, at den er ren i sin sammensætning. Fair Squared er en familieejet virksomhed fra Köln med et højt mål - at ændre verden til det bedre. Deres kosmetik- og hygiejneprodukter med naturlige ingredienser bærer stolt Fair Trade-certificeringen og er virkelig gennemsyret af fairness. Lige fra den måde, ingredienserne dyrkes på, til forarbejdningen og kvaliteten af det endelige produkt, har de en hensynsfuld og respektfuld tilgang til medarbejdere, kunder, planeten og dyr. I deres produktionsanlæg finder du abrikos- og mandelolie fra Pakistan, naturlatex fra Indien eller marokkansk arganolie. Produkterne er velegnede til personer med følsom hud og veganere.

Volumen: 500 ml
Certifikater: Fair Trade, Vegan Society, NaTrue
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Tyskland
Oprindelse af duft: naturlig
Pakkemateriale: Glasflaske, metalhætte
Hvordan genbruges: Hvis du ikke bruger flasken derhjemme, kan du genbruge den i en glasbeholder. Aqua, kokosglucosid, natriumkokosulfat, glyceryl oleat, Olea Europaea olie (olivenolie*), Xanthan Gum, Prunus Armeniaca olie (abrikosolie*), hydrolyseret hvedeprotein, natriumbenzoat, parfum, kaliumsorbat, citronsyre, linalool, benzylsalicylat. *Ingredienser, der er fremstillet og forarbejdet i overensstemmelse med Fair Trade-standarder.


Produktkode
  • FSQ037


Kategori
Top