facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Bio-D Hypoallergen flydende vaskegel - beholder (5 L)

Mærke: Bio-D

41,90 €
37,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Bio-D Hypoallergen flydende vaskegel - beholder (5 L)

"Et alsidigt, koncentreret, naturligt flydende vaskemiddel til hvidt og farvet vasketøj uden irriterende enzymer, til brug i vaskemaskinen og til håndvask. Også velegnet til meget sarte materialer som silke, kashmir og uld. Effektiv fra 30°C. Gelen er allergivenlig, velegnet til følsom hud og børn. Kemikalie- og parfumefri, sikker til septiktanke og vandrensere til husholdningsbrug. Fri for palmeolie.En stor familiepakke, der er maksimalt miljøvenlig og til en endnu bedre pris. Antal vaskedoser: op til 125.Bio-D er en familieejet virksomhed, der er meget streng og konsekvent i sit fokus på at fremstille produkter, der har en minimal indvirkning på miljøet, både i selve produktionen og i brugen af dem. De vælger kun de sikreste ingredienser af højeste kvalitet. Hvor det er muligt, er de plantebaserede og stammer fra vedvarende kilder. Kun en lille del af ingredienserne stammer fra ikke-fornyelige mineraler. Beholderne og emballagen er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale. Produkterne og ingredienserne er ikke testet på dyr, indeholder ingen animalske ingredienser og er derfor velegnede til veganere. De indeholder ingen genetisk modificerede stoffer. Bio-D er underlagt tilsyn og godkendelse fra The Vegan Society og Cruelty Free International (Leaping Bunny). Bio-D er blevet tildelt prisen som bedste køb og mest effektive produkt i kategorierne opvaskemidler, rengøringsmidler til husholdningsbrug, rengøringsmidler og toiletrens af det britiske magasin for ansvarlige forbrugere, Ethical Consumer Magazine. Det kan prale af flere prestigefyldte miljøpriser som Green Apple og Green Business of the Year."

Parametre
Ingredienser: 5-15%: Kaliumkokosat, nonionisk overfladeaktivt stof. < 5%: Anionisk overfladeaktivt stof, natriumcitrat, amfoterisk overfladeaktivt stof, citronsyre.
Kapacitet.Ingredienser: 5-15% kaliumkokosat, nonionisk overfladeaktivt stof. < 5%: Anionisk overfladeaktivt stof, natriumcitrat, amfoterisk overfladeaktivt stof, citronsyre.
Volume.Produktkode
  • BLL45


Kategori
Top