facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

You & Oil Beauty Shot Face Serum Hyaluronsyre 10 ml

Mærke: You & Oil

15,20 €
13,70 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse You & Oil Beauty Shot Face Serum Hyaluronsyre 10 ml

Hyaluronsyre er en naturlig del af vores hud, men efterhånden som vi ældes, mindskes den, hvilket resulterer i rynker og tab af elasticitet. Beaty Shots er meget koncentrerede naturlige ansigtsserum, og når de anvendes korrekt, har disse serumprodukter vist sig at give fremragende resultater og er lige så effektive som injektioner.


Innovativt og helt naturligt kosmetisk mærke fra Litauen, You & Oil kombinerer naturens gavnlige kraft og aromaterapiens helbredende virkninger. I flaskerne blandes planteolier og planteekstrakter af høj kvalitet med æteriske olier for at støtte hudens naturlige funktioner og den generelle sundhed. En enorm mængde aktive ingredienser er koncentreret i hver eneste dråbe af You &Wamp; Oil produkterne. Bare et par dråber er altid nok, så produktet vil tjene dig i lang tid.


Anvendelse:


Shake før brug, bland en dråbe serum med din sædvanlige dosis ansigtscreme og påfør den i ansigtet, du kan også bruge den alene. For at opnå en synlig effekt skal du bruge serummet hver aften i mindst 14 dage. For hurtigere resultater, brug 2 gange om dagen.VAND, PENTYLENE GLYCOL, Natriumhydraluronat, Natriumbenzoat, XANTHAN GUM, BENZOIUMSYRE.Produktkode
  • SH05


Kategori
Top