facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

You & Oil Beauty Shot Face Serum Collagen 10 ml

Mærke: You & Oil

15,20 €
13,70 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse You & Oil Beauty Shot Face Serum Collagen 10 ml

En dråbe af dit yndlingsserum er lige så effektiv som en indsprøjtning! Dette unikke kollagen er specielt udviklet til at afhjælpe tab af hudens fasthed og fine linjer, skader fra frie radikaler og tørhed. Sodium Carrageenan, der er udvundet af tang, beskytter huden og fremmer hydrering, en sund hudbarriere og er også kendt som en naturlig hudstrammer, der giver en løftende effekt. Det hjælper med at reducere fine linjer og rynker. Rødalgeekstrakt er værdsat for sine ultrahydrerende og beskyttende egenskaber på grund af dets høje koncentration af mineraler og sporstoffer og giver huden essentielle mineraler.


Innovativt og helt naturligt kosmetikmærke fra Litauen, You & Oil kombinerer naturens gavnlige kraft og aromaterapiens helbredende virkninger. I flaskerne blandes planteolier og planteekstrakter af høj kvalitet med æteriske olier for at støtte hudens naturlige funktioner og den generelle sundhed. En enorm mængde aktive ingredienser er koncentreret i hver eneste dråbe af You &Wamp; Oil produkterne. Det kræver kun et par dråber hver gang, så produktet vil tjene dig i lang tid.


Anvendelse:


Shake før brug, bland en dråbe serum med din sædvanlige dosis ansigtscreme og påfør den i ansigtet, du kan også bruge den alene. For at opnå en synlig effekt skal du bruge serummet hver aften i mindst 14 dage. For hurtigere resultater, brug 2 gange om dagen.VAND, PENTYLENGLYCOL, Natriumkarrageenat, JANIA RUBENS (koralgræs) EXTRAKT, GLYCERIN, XANTHAN GUM, Natriumbenzoat, BENZOESYRE, BENZOESYRE, FENETHYL ALKOHOL.Produktkode
  • SH09


Kategori
Top