facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Tierra Verde Sæbenødder (spand 5 kg)

Mærke: Tierra Verde

112,91 €
95,97 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Tierra Verde Sæbenødder (spand 5 kg)

Soapnuts er et rent plantebaseret vaskemiddel, der gør vasketøj billigt, skånsomt og alligevel effektivt. De er designet til alle typer vasketøj, herunder de blødeste materialer og funktionelle sportstekstiler. De blødgør vasketøjet naturligt og eliminerer behovet for blødgøringsmidler.


Til brug:

Vask farvet vasketøj i vaskemaskinen:

Fyld det passende antal spiseskefulde (se skemaet) i en stofpose, bind den tæt sammen og læg den i vaskemaskinens tromle sammen med vasketøjet. Det er ikke nødvendigt at bruge vandblødgøringsmiddel, blødgøringsmiddel eller blødgøringsmiddel til tøjvask, fordi saponinen i sæbenødderne blødgør vandet.


Vask hvidt tøj i vaskemaskinen:

Sæbenødder indeholder ikke de blegnings- og ophelingsmidler, der tilsættes i konventionelle vaskemidler. Derfor anbefales det at tilsætte Puer blegemiddel og pletfjerner til vaskemængden, når du vasker hvidt tøj.


Håndvask:

Placer nødderne i en forseglelig beholder (krukke) med varmt vand (se ovenstående tabel for dosering). Lad det trække natten over. Når du ryster glasset om morgenen, kan du se, at saponinen frigøres i vandet og skummer. Hæld den tilberedte væske i en beholder eller et bækken med et vaskebad og vask. Lækken af sæbenøddeskaller kan holde sig i en dag ved stuetemperatur eller ca. tre dage i køleskabet.


Den tjekkisk-slovakiske virksomhed Tierra Verde s.r.o. fremstiller miljøvenlige produkter under flere mærker. Det miljøvenlige apotek hedder Yellow&Blue, mens Tierra Verdes kosmetik og kæledyrsprodukter har fået det passende navn Catz&Dogz. Tierra importerer poser, håndklæder og poser til daglig brug under mærkerne Casa Organica eller Mama Natura og har også Gaia Cup menstruationskopper til kvinder. Alle deres apoteksprodukter er fremstillet i Brno, og vi mener, at de er det reneste tjekkiske mærke inden for øko-drugsvarer. Dette fremgår også af det anerkendte Eco Garantie-certifikat, som det er det eneste i Tjekkiet, der kan prale af. Ingen produkter eller stoffer er testet på dyr, og der findes kun rene veganske produkter i vores sortiment.Certifikater: EcoGarantie

Andelen af naturlige råvarer: 100%

Oprindelsesland: Tjekkiet

Dosering: blødt vand: op til 60°C - 3-4 stk (1 pol. 4-5 stk. (1,5 spiseskefuld/12 g), over 60°C - 4-5 stk. (1,5 spiseskefuld/12 g). hårdt vand: op til 60 °C - 5 stk. (1,5 spiseskefuld/15 g), over 60 °C - 6 stk. (2 spiseskefulde/15 g). 2 spiseskefulde/18 g)

Duft Oprindelse: uparfumeret

Ingredienser: Økologiske sæbenøddeskaller (sapindus mukorossi)

Vægt: 5000 gProduktkode
  • TVE107


Kategori
Top