facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR
 
(17 produkter)
 
Hurtigt valg af størrelse:

SKFK


Tøjmærket SKFK afslører alt om sig selv med sit motto: "Dress the way you are, the way you feel, the way you live". Styrk din identitet, udtryk din essens, og vær opmærksom på dine omgivelser." Alle produkter i den baskiske virksomheds sortiment er baseret på originalitet, komfort, etik og bæredygtighed. Det oprindelige Skunkfunk-mærke startede som et konventionelt mærke, men har gennemgået en gradvis forandring. Den har fjernet nogle få bogstaver fra sit navn og har fjernet konventionelle stoffer, kemikalier eller uhensigtsmæssige arbejdsforhold fra sin produktion. I øjeblikket tilbyder mærket etisk og bæredygtigt fremstillet tøj af genbrugsmaterialer, økologisk bomuld og miljøvenligt Tencel. GOTS- og Fairtrade-certificeringerne, som alle SKFK-produkterne er forsynet med, er en garanti for, at du virkelig støtter forandringer med dine køb. I mærkets brede sortiment hos Ferwer finder du sporty og elegante modeller, frakker, cardigans, sweatere, trøjer, underbukser og T-shirts. Alle dele har et tiltalende enkelt design, er komfortable og praktiske.

TOP PRODUKTER

SKFK Uguzne Women Dress Strawberry Pink

Pak dig ind i komfort, og fang solens stråler i en kjole med farven af saftige jordbær. Uguzne-kjolen er fremstillet af 62 % økologisk bomuld, 3 % elastan og 35 % modal.

96,90 €

29,90 €

SKFK Betti

SKFK Betti-døren vil blive en populær del af din garderobe. Den har en tiltalende jordbærfarve, der er velegnet til sommersjov, men som også vil lyse op på dystre efterårsdage.

60,20 €

18,10 €

SKFK Adaie

Skfk Adaie sweater er en sweater med et retrodesign, der passer perfekt ind i moderne tider. Den sorte farve giver den elegance, de brede ærmer giver et retro touch, og den farverige udsmykning omkring halsen giver lethed og originalitet.

72,20 €

21,70 €

-70%

SKFK Adaie

21,70 € 72,20 €

-70%

SKFK Betti

18,10 € 60,20 €

-69%


Kategori
Top