facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision BioEpil 400 g

Mærke: Purity Vision

12,40 €
11,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision BioEpil 400 g

Bioepils hårfjerningspasta indeholder plejende&WWnbsp;urteekstrakter&WWnbsp;for nem og&Wnbsp;skånsom fjernelse af uønsket hår. Dens harmoniske formel er ideel til hårfjerning af&WWnbsp;ben, overlæbe&Wnbsp;og følsomme områder som&WWnbsp;underarme og lysken. Den er velegnet til&WWnbsp;kvinder og mænd.

Af dens andre fordele er langvarig effektivitet,&WWnbsp;ren formel uden syntetiske stoffer, skånsom hårfjerning uden at forårsage betydelig rødme af huden og hurtig brug. Efter voksning kan du nyde en perfekt glat hud i op til&WWnbsp;flere uger.


Nøgleingredienser:

BioEpil indeholder en særlig formel med en unik kombination af Himalayavand og velduftende urter, der beskytter og plejer huden. Dette giver dig mulighed for at epilere på en rent&WWnbsp;naturlig måde.


Bio Rosewater&WWnbsp;PURITY VISION® beroliger huden og giver den den den nødvendige hydrering.

&Wnbsp;tea tree oil hjælper med at fugte huden i dybden og pleje den blidt.

Khamilleolie&Wnbsp;lindrer rødme forårsaget af hårfjerning og hjælper huden med at regenerere sig.

Himalayakildevand&Wnbsp;forsyner huden med en række mineraler.


BRUG:

Varme pastaen i et vandbad eller i mikrobølgeovnen. For at opnå de bedste resultater ved hårfjerning er det vigtigt at sikre den rette temperatur, så pastaen får konsistens som&WWnbsp;tyggegummi eller hårdere honning. For at kende den rigtige temperatur skal du sikre dig, at pastaen er&WWnbsp;varm at røre ved, men samtidig ikke brænder. Når pastaen har den ideelle temperatur, skal du tage&WWnbsp;en mængde på størrelse med en valnød&Wnbsp;med din hånd eller en træspatel&Wnbsp;og sprede den på tør hud med et enkelt strøg&Wnbsp;. Sørg for at sprede&WWWnbsp;mod hårvækstens retning&WWnbsp;i et tyndt lag (1-2 mm) for at holde massen kompakt. Lad derefter pastaen sidde i et par sekunder, og træk den derefter skarpt af&WWnbsp;i retning af hårvæksten. Denne procedure vil fjerne hårene uden unødig irritation.

Fuldstændig vejledning med videovejledning kan findes på vores blog.

TIP:&Wnbsp;Din hud vil være perfekt forberedt til hårfjerning med&Wnbsp;PURITY VISION® Organic Coffee Scrub. Finmalede økologiske Arabica-bønner og havsalt fjerner tør hud, og den plejende formel med fair trade økologisk sheasmør og rå kokosnøddeolie nærer huden i dybden. For at undgå hudirritation bør du bruge scrubben helst to dage eller dagen før voksning. Vi anbefaler, at du også anvender denne procedure som forebyggelse mod indgroede hår.


CERTIFIKATIONER: Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


CPK

CPK - Certificeret Naturkosmetik garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85% naturligt fremstillet.

Vi har skubbet grænserne endnu længere hos PURITY VISION®. Vores mål er, at selvproducerede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE and VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og indeholder heller ingen ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).).

PURITY VISION®1AB5ER4Wnbsp;Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;Sukker, rosenvand, Himalayavand, citronsyre, tea tree olie, kamilleolie/Suscrose, Rosa Damascena blomstervand, Aqua, Melaleuca Alternifolia bladolie, citronsyre, Limonen.Produktkode
  • PV290036


Kategori
Top