facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Perky Safira

Mærke: Perky

32,10 €
16,00 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Perky Safira

En tidløs klassiker i form af et rent design i mørkeblå, som vi takket være 100% genanvendeligt materiale klassificerer som bæredygtig og etisk mode.Dette er endnu et stykke fra den populære EKO-kollektion af espadrillos fra det brasilianske mærke Perky!Skoens lethed og dens evne til at tilpasse sig perfekt til din fod gør disse sydamerikanske espadrillos Perky til et tidløst stykke tøj, som du ikke må gå glip af i din garderobe. Bare en lille advarsel, når du først har taget dem på, vil du ikke have lyst til at tage dem af!

Materiale.

Det er noget ekstra.Produktkode
  • ACECO06702
Perky logo

Om mærket Perky

Perky er et brasiliansk mærke, der blev grundlagt i 2011. Siden begyndelsen af produktionen har det vigtigste produkt været en sydamerikansk espadrille kaldet ALPARGATAS. Har du aldrig hørt dette udtryk og vil gerne vide mere? Alpargatas er først og fremmest kendetegnet ved den måde, de fremstilles på. En af de tre hovedkomponenter i hver sko er en holdbar PVC-sål. Den anden uundværlige del af skoen er det håndvævede stof, som gradvist vikles rundt om sålen, indtil skoens endelige form er skabt. På dette tidspunkt mangler der kun at blive indsat en blød bomuldsindlægssål, som er helt udtagelig og kan udskiftes med en ortopædisk indlægssål. Tilføj til denne innovative skokonstruktion originale fantasifulde designs, og de sydamerikanske espadriller kaldet alpargatas er født.

Siden da har han skabt et væld af sneakers og alpargataer, der alle er syet efter det samme designprincip, som gør skoen så utrolig let og komfortabel. Sidst men ikke mindst er det meget vigtigt at nævne, at vi lægger vægt på gode arbejdsforhold for alle medarbejdere, hvilket også afspejles i alle medarbejdernes fodtøj - de bærer alle Perks :)

Og nu er det tid til at bringe Perkys lethed og komfort til Europa.Kategori
Top