facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Perky Rustic Patchwork Preco Sugerido

Mærke: Perky

44,10 €
17,70 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Perky Rustic Patchwork Preco Sugerido

Tennis er kærlighed. Du kan have dem på selv i det varmeste vejr og stadig nyde godt af, at dine fødder kan ånde. Prøv den nye miljøvenlige Perky-kollektion. Pastelfarvede hjemmesko i form af sneakers, som du vil sætte pris på på farten og på gåture i terrænet, hvor forsiden af fødderne er konstant beskyttet, mens den blottede bagside sikrer åndbarhed og let at glide på. Materialet er imiteret ruskind, og sålen er lavet af en genbrugsgummiblanding.Produktkode
  • MLV21807
Perky logo

Om mærket Perky

Perky er et brasiliansk mærke, der blev grundlagt i 2011. Siden begyndelsen af produktionen har det vigtigste produkt været en sydamerikansk espadrille kaldet ALPARGATAS. Har du aldrig hørt dette udtryk og vil gerne vide mere? Alpargatas er først og fremmest kendetegnet ved den måde, de fremstilles på. En af de tre hovedkomponenter i hver sko er en holdbar PVC-sål. Den anden uundværlige del af skoen er det håndvævede stof, som gradvist vikles rundt om sålen, indtil skoens endelige form er skabt. På dette tidspunkt mangler der kun at blive indsat en blød bomuldsindlægssål, som er helt udtagelig og kan udskiftes med en ortopædisk indlægssål. Tilføj til denne innovative skokonstruktion originale fantasifulde designs, og de sydamerikanske espadriller kaldet alpargatas er født.

Siden da har han skabt et væld af sneakers og alpargataer, der alle er syet efter det samme designprincip, som gør skoen så utrolig let og komfortabel. Sidst men ikke mindst er det meget vigtigt at nævne, at vi lægger vægt på gode arbejdsforhold for alle medarbejdere, hvilket også afspejles i alle medarbejdernes fodtøj - de bærer alle Perks :)

Og nu er det tid til at bringe Perkys lethed og komfort til Europa.Kategori
Top