facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Perky Onix Preco Sugerido

Mærke: Perky

44,10 €
17,70 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Perky Onix Preco Sugerido

Er sneakers en af dine sko, som du bruger hele året rundt, og du har ikke tænkt dig at give dem op selv om sommeren? Så vil du elske den nye økologiske kollektion Perky. Sorte hjemmesko i form af sneakers, som du vil sætte pris på på ture og off-road gåture, når den forreste del af fødderne er konstant beskyttet, mens den udsatte bagdel sikrer åndbarhed og let at glide på. Materialet er af bomuld, og sålen er lavet af en genbrugsgummiblanding.Produktkode
  • MLV06701
Perky logo

Om mærket Perky

Perky er et brasiliansk mærke, der blev grundlagt i 2011. Siden begyndelsen af produktionen har det vigtigste produkt været en sydamerikansk espadrille kaldet ALPARGATAS. Har du aldrig hørt dette udtryk og vil gerne vide mere? Alpargatas er først og fremmest kendetegnet ved den måde, de fremstilles på. En af de tre hovedkomponenter i hver sko er en holdbar PVC-sål. Den anden uundværlige del af skoen er det håndvævede stof, som gradvist vikles rundt om sålen, indtil skoens endelige form er skabt. På dette tidspunkt mangler der kun at blive indsat en blød bomuldsindlægssål, som er helt udtagelig og kan udskiftes med en ortopædisk indlægssål. Tilføj til denne innovative skokonstruktion originale fantasifulde designs, og de sydamerikanske espadriller kaldet alpargatas er født.

Siden da har han skabt et væld af sneakers og alpargataer, der alle er syet efter det samme designprincip, som gør skoen så utrolig let og komfortabel. Sidst men ikke mindst er det meget vigtigt at nævne, at vi lægger vægt på gode arbejdsforhold for alle medarbejdere, hvilket også afspejles i alle medarbejdernes fodtøj - de bærer alle Perks :)

Og nu er det tid til at bringe Perkys lethed og komfort til Europa.Kategori
Top