facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Perky Esmeralda Mescla

Mærke: Perky

36,09 €
10,81 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Perky Esmeralda Mescla

Lethed og komfort har fulgt Perky-mærket lige fra starten. Det unikke stof i turkis med striber på hælene vil pryde dine fødder ved hvert skridt. Du skal bare tage dem på og tage ud på sommerens eventyr.Produktkode
  • AC15103
Perky logo

Om mærket Perky

Perky er et brasiliansk mærke, der blev grundlagt i 2011. Siden begyndelsen af produktionen har det vigtigste produkt været en sydamerikansk espadrille kaldet ALPARGATAS. Har du aldrig hørt dette udtryk og vil gerne vide mere? Alpargatas er først og fremmest kendetegnet ved den måde, de fremstilles på. En af de tre hovedkomponenter i hver sko er en holdbar PVC-sål. Den anden uundværlige del af skoen er det håndvævede stof, som gradvist vikles rundt om sålen, indtil skoens endelige form er skabt. På dette tidspunkt mangler der kun at blive indsat en blød bomuldsindlægssål, som er helt udtagelig og kan udskiftes med en ortopædisk indlægssål. Tilføj til denne innovative skokonstruktion originale fantasifulde designs, og de sydamerikanske espadriller kaldet alpargatas er født.

Siden da har han skabt et væld af sneakers og alpargataer, der alle er syet efter det samme designprincip, som gør skoen så utrolig let og komfortabel. Sidst men ikke mindst er det meget vigtigt at nævne, at vi lægger vægt på gode arbejdsforhold for alle medarbejdere, hvilket også afspejles i alle medarbejdernes fodtøj - de bærer alle Perks :)

Og nu er det tid til at bringe Perkys lethed og komfort til Europa.Kategori
Top