facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Perky Aurora Tropical

Mærke: Perky

36,91 €

På lager - afsendelse i dag
Tabel over størrelser
Dette produkt bliver i øjeblikket set 8 brugere.

  • Gratis ombytning og returnering
  • Gratis forsendelse over 80 EUR
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Perky Aurora Tropical

Gode sko til alle sommerens eventyr, uanset om du har kjoler eller shorts på, i byen, i parken eller på stranden. Perky Aurora Tropical espadrillos vil ikke kun gøre dig godt på tropiske sommerdage. De er lette, komfortable, nemme at tage af og på og er fremstillet af bæredygtige materialer, især genbrugspvc og bæredygtigt dyrket bomuld.Produktkode
  • AC23411
Perky logo

Om mærket Perky

Perky er et brasiliansk mærke, der blev grundlagt i 2011. Siden begyndelsen af produktionen har det vigtigste produkt været en sydamerikansk espadrille kaldet ALPARGATAS. Har du aldrig hørt dette udtryk og vil gerne vide mere? Alpargatas er først og fremmest kendetegnet ved den måde, de fremstilles på. En af de tre hovedkomponenter i hver sko er en holdbar PVC-sål. Den anden uundværlige del af skoen er det håndvævede stof, som gradvist vikles rundt om sålen, indtil skoens endelige form er skabt. På dette tidspunkt mangler der kun at blive indsat en blød bomuldsindlægssål, som er helt udtagelig og kan udskiftes med en ortopædisk indlægssål. Tilføj til denne innovative skokonstruktion originale fantasifulde designs, og de sydamerikanske espadriller kaldet alpargatas er født.

Siden da har han skabt et væld af sneakers og alpargataer, der alle er syet efter det samme designprincip, som gør skoen så utrolig let og komfortabel. Sidst men ikke mindst er det meget vigtigt at nævne, at vi lægger vægt på gode arbejdsforhold for alle medarbejdere, hvilket også afspejles i alle medarbejdernes fodtøj - de bærer alle Perks :)

Og nu er det tid til at bringe Perkys lethed og komfort til Europa.Kategori
Top