facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

OnlyBio Hydra Repair maske til tørt og skadet hår (200 ml) - med aloe og plant keratin

Mærke: OnlyBio

8,40 €
7,60 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse OnlyBio Hydra Repair maske til tørt og skadet hår (200 ml) - med aloe og plant keratin

Er dit hår skadet, skørt, tørt eller kruset? Hjælper regelmæssig shampooing, selv med en naturlig shampoo af god kvalitet, ikke? Prøv noget mere! Prøv OnlyBio Hydra Repair Repair Mask til tørt hår med aloe vera og plantekeratin.


Aloe verafugter og blødgør dit hår og din hovedbund, forebygger skæl og efterlader dit hår glat, skinnende og let at rede ud. Takket være indholdet af plantekeratin vil dit hår vokse bedre og se sundere og mere livligt ud. Hårvækst gennem hudpleje og hydrering understøttes også af den indeholdt ricinusolie. I sammensætningen af denne maske finder du også vitamin E med antioxidante egenskaber eller vegetabilskglycerin, som giver den blødhed.


Denne maske består af 99% naturlige ingredienser, men det er ikke kun dens sammensætning, der er naturvenlig. Den polske virksomhed OnlyBio sørger også for at minimere miljøpåvirkningen fra produktionsprocessen, idet maskerøret er fremstillet af genanvendeligt bioplast fra bæredygtigt dyrket sukkerrør.


Beviset på, at du har valgt det bedste i dette produkt, er certificeringerne ECOCERT,som garanterer en generelt miljø-, ressource- og menneskevenlig tilgang til fremstillingsprocessen,&Wnbsp; I'm Green,som sikrer emballagens bæredygtighed,og Vegan Society for produkter, der ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


Anvend masken på vasket og stadig vådt hår og lad den sidde i et par minutter. Skyl det derefter af med lunkent vand. Før du bruger masken, anbefaler vi, at du bruger shampooen til tørt og skørt hår fra samme OnlyBio produktlinje.


Produktkode
  • OBE081


Kategori
Top