facebook
Gratis forsendelse over 80 EUR

OnlyBio Hydra Mocktail udglattende peeling (75 ml) - med kokosnød og aloe

Mærke: OnlyBio

8,20 €
7,38 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse OnlyBio Hydra Mocktail udglattende peeling (75 ml) - med kokosnød og aloe

Regulær hudrensning er dit ritual, og du vil gerne gøre noget ekstra? Prøv en peeling. Den fjerner blidt, men grundigt døde hudpartikler og andre urenheder. Det vil ikke kun lysne og genoplive din hud, men det vil også cirkulere blodet, hvilket vil hjælpe med at holde den sund og fuld af liv.


Den Hydra Mocktail Peel fra det polske mærke OnlyBio indeholder fire naturlige ingredienser, som vil tage sig perfekt og omfattende af din hud. Kokosolie er meget let og efterlader din hud blød og næret uden at tynge den ned med olie. Det har også antiinflammatoriske egenskaber og udglatter rynker. Solsikkeolieblødgør huden og fremmer dens regenerering, transparent; color: rgb(0, 0, 0, 0);"> aloe veraså beroliger den irriterede hud og hjælper med at afgifte og udglatte den. Levans er polysaccharider fra rapsolie, der trænger dybt ind i huden for at fugte og pleje. Takket være deres dybdegående pleje er deres virkning langvarig, og huden forbliver sund og fast.


Peelingen består af 99% naturlige ingredienser, men det er ikke kun sammensætningen, der er naturvenlig. Den polske virksomhed OnlyBio sørger også for at minimere miljøpåvirkningen fra produktionsprocessen, idet produktets rør er fremstillet af genanvendeligt bioplast fra bæredygtigt dyrket sukkerrør.


Beviset på, at du har valgt det bedste i dette produkt, er certificeringerne ECOCERT,som garanterer en generelt miljø-, ressource- og menneskevenlig tilgang til fremstillingsprocessen,&Wnbsp; I'm Green,som sikrer emballagens bæredygtighed,og Vegan Society for produkter, der ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


Brug scrubben regelmæssigt ved at påføre en lille mængde på fugtig hud og massere forsigtigt i et par minutter. Skyl huden bagefter. Før du bruger scrubben, anbefaler vi, at du bruger OnlyBio Cleansing Foam efterfulgt af kalmeringscreme.

Produktkode
  • OBE092


Kategori
Top