facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Mulieres Duftlys i glas - skov (120 ml) - op til 20 timers brændetid

Mærke: Mulieres

8,00 €
7,20 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Mulieres Duftlys i glas - skov (120 ml) - op til 20 timers brændetid

Det tilføjer stil og et minimalistisk touch til spisebordet, dufter rummet med den friske duft af skoven og gør aftenerne hyggelige med en varm flamme, der flimrer modigt på cellulosevægen i op til 20 timer. Mulieres' 100 % naturlige stearinlys er håndlavet af voks fra lokalt og bæredygtigt dyrket rapsfrø. For at opnå en berusende duft tilsættes naturlige æteriske olier, og stearinlyset opbevares i en mørk designerglaskrukke med låg. Bæredygtigt indstillede væsener kan tilføje stemning til deres liv med dette lys, og Vegan Society-certificeringen anbefaler det varmt til veganere. Det estiske øko-lægemiddelmærke Mulieres blev født ud fra et ønske om et sundt hjem, hvor børn vokser op i sikkerhed og er omgivet af naturlige stoffer i stedet for skadelige kemikalier. Alle rengørings- og vaskeprodukter er yderst effektive, allergivenlige, fri for irriterende stoffer og kun fremstillet af de fineste naturlige ingredienser. Olivsæbe og æteriske olier af høj kvalitet kombineret med producenternes grønne hjerte og kloge hjerner giver en genial opskrift, som vi simpelthen er blevet forelsket i.

Volumen: 120 ml
Certificering: Vegan Society
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Estland
Forpakningsmateriale: Mørkt glas, plastikdæksel
Brændtid: ±20 timer
Oprindelse af duft: Naturlig
Højde: 65 mm
Hvad skal man gøre med emballagen: Hvis du ikke bruger emballagen derhjemme, skal du genbruge glasset i en glasbeholder, og hætten hører hjemme i en plastbeholder.
Væge materiale: cellulosefibre imprægneret med uorganiske salte, voksbehandlet med sojavoks, metalskive
Ingredienser.

Produktkode
  • MUL037


Kategori
Top