facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Rød ucuuba

Skadelighedsscore: 1 (Naturlige stoffer)


Virola Sebifera, også kendt som Red Ucuuba, er et tropisk træ, der stammer fra Sydamerika. Det er en meget høj art, som kan blive op til 40 meter høj. En vigtig egenskab ved træet er dets frugter og frø, som giver et meget aromatisk fedtstof, der har mange anvendelser.

Fedtet fra den røde ucuuba er kendt for sine medicinske egenskaber. Det bruges hovedsageligt i kosmetikindustrien, hvor det indgår i forskellige cremer, sæber, shampoo og andre hud- og hårplejeprodukter. Dens antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber gør den populær i anti-aging-produkter. Dets bæredygtige kilde gør det også til et attraktivt alternativ for miljøbevidste forbrugere og brands. Dette fedtstof indgår også i visse lægemidler og læbepomader. Det er meget udbredt, da det er et naturligt produkt, der ikke giver bivirkninger og er miljøvenligt.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Deep Red Eau de Parfum til kvinder
Deep Red Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Tabac N' Coke Eau de Parfum unisex
Tabac N' Coke Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Pink shampoo 500ml BIO, VEG
Pink shampoo 500ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
All About Beauty komplet makeup-palette i kosmetikkuffert
All About Beauty komplet makeup-palette i kosmetikkuffert
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv