facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Tricaprylin, også kendt som Kokun, er en fedtsyreester, der almindeligvis findes i vegetabilske olier. Dette stof bruges ofte i kosmetikindustrien og i fødevareproduktion på grund af dets mange fordele og positive effekter. Dets neutrale lugt, betydelige fugtighedsbevarelse og komedogenicitet (manglende evne til at tilstoppe porerne) gør det til en populær ingrediens i mange produkter.

Tricaprylin er en populær ingrediens i mange kosmetiske produkter som cremer, lotions, makeup-baser, solcremer, shampoo, balsam og deodoranter. Dette stof er ikke skadeligt for huden, tværtimod hjælper det med at holde den hydreret og sund. Det er derfor, det er meget brugt i cremer til følsom hud eller i produkter til pleje af tør hud. Nogle kosmetiske produkter bruger det også som emulgator til at blande vand og olie, hvilket gør disse produkter mere behagelige at bruge og mere effektive. I fødevareindustrien bruges tricaprylin som stabilisator, emulgator eller fugtighedsbevarende middel. Det er også en komponent i nogle farmaceutiske produkter, hvor det fungerer som en bærer for farmaceutiske stoffer.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Super Restorative Natcreme
Super Restorative Natcreme
Detaljer om produktet
Amber Oud Tobacco Edition Eau de Parfum unisex
Amber Oud Tobacco Edition Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Layton parfumevand unisex
Layton parfumevand unisex
Detaljer om produktet
Date Caramel parfumevand unisex
Date Caramel parfumevand unisex
Detaljer om produktet