facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Stearyl Caprylate, ofte også kendt som BPA, er et kemikalie, der betragtes som sikkert og pålideligt i den kosmetiske industri. Det er en ester af caprylsyre og stearisk alkohol. Dette stof er kendetegnet ved sin evne til at fungere som et blødgøringsmiddel (et stof, der blødgør og glatter huden), hvilket gør det til en ideel ingrediens i mange kosmetiske og personlige produkter.

Stearyl Caprylate bruges ofte til fremstilling af forskellige typer cremer, sæber, shampoo, balsam og en lang række andre kosmetiske produkter. Fordelen er, at det ikke forårsager hudirritation, hvilket er et almindeligt problem med mange andre kemiske ingredienser. På grund af sin milde konsistens og egenskaber, der hjælper med at holde huden fugtig og sund, indgår Stearyl Caprylate også ofte i produkter til følsom hud. Det bruges også som en ingrediens i nogle hårplejeprodukter, hvor det hjælper med at udglatte og forbedre hårets struktur.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Atlantis Extrait de Parfum parfumeekstrakt unisex
Atlantis Extrait de Parfum parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Venus Deluxe Smooth Swirl barberblade 4 stk
Venus Deluxe Smooth Swirl barberblade 4 stk
Detaljer om produktet
Layton parfumevand unisex
Layton parfumevand unisex
Detaljer om produktet
Kropsmælk kokosnød 245ml BIO, VEG
Kropsmælk kokosnød 245ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Théorème Pour Homme Eau de Parfum til mænd
Théorème Pour Homme Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv