facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Octadecyl heptanoat

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Stearylheptanoat, også kendt som octadecylheptanoat, er en ester, der stammer fra en blanding af stearylalkohol og heptansyre. Molekylets hovedstruktur består af en lang kulbrintekæde, der har 35 kulstofatomer. Dets fysiske egenskaber omfatter en klar til bleggul væskeform med en specifik lugt. Dette stof anvendes i vid udstrækning i kosmetikindustrien til fremstilling af forskellige produkter til personlig pleje.

Stearyl Heptanoate er højt anset for sin enestående evne til at blødgøre og udglatte huden. Derfor tilsættes det ofte til hudplejeprodukter som fugtighedscreme, lotion, shampoo, læbepomade, læbeplejeprodukter og makeup-produkter. Det indgår også i nogle dekorative kosmetiske produkter, hvor det forbedrer deres konsistens og hjælper med en jævn påføring. Derudover tilsættes det til nogle sæber og luftfriskere, hvor det giver en behagelig duftoplevelse. På grund af sine emulgerende egenskaber bruges stearylheptanoat også ofte til fremstilling af forskellige typer smøremidler.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Kingsman Eau de Parfum til mænd
Kingsman Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
de Peau EDT parfume til kvinder
de Peau EDT parfume til kvinder
Detaljer om produktet
Vanilla Orchid Cream Deodorant (45 g)
Vanilla Orchid Cream Deodorant (45 g)
Detaljer om produktet
O´Clock U parfumeekstrakt
O´Clock U parfumeekstrakt
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv