Andre navne: PEG-2 Stearyl Ether
Skadelighedsscore: 4 (Lidt skadelig kemi)
Steareth-2, alternative navne PEG-2 Stearyl Ether, er almindeligt anvendt i kosmetikindustrien. Det er en syntetisk ingrediens, som er et derivat af stearinsyre, et fedtstof, der er almindeligt forekommende i planter og dyr. Det er en emulgator, et stof, der gør det lettere at blande to eller flere ingredienser, der normalt ikke blandes så godt, f.eks. vand og olie.
I den række af produkter, hvor denne emulgator kan findes, er hovedsageligt kosmetiske og rensende produkter. Steareth-2 indgår ofte i formuleringen af shampoo, shower gels, sæber, kropscremer eller hudlotioner. Det er også indeholdt i nogle deodoranter og voksdepilatorer. Takket være dets stabiliserende funktion sikrer det, at det endelige produkt har den rette konsistens og de rette egenskaber. Det bruges dog også i højere grad i kosmetiske produkter på grund af dets blødgørende egenskaber, som forbedrer huden efter påføring af det kosmetiske produkt.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Dreamer Eau de Toilette til mænd
Detaljer om produktet
Pure Musc For Her Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Shaghaf Oud Elixir Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Vanilla 01 parfumeekstrakt til kvinder
Detaljer om produktet