facebook
⚡ APP5-rabat lige nu! APP5 Åbn app
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Sorbitanoleat

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Sorbitanoleat, også kendt som Sorbitan Esters of Fatty Acids, er en kemisk forbindelse, der indgår i en lang række industri- og forbrugerprodukter. Forbindelsen fremstilles ved esterificering af sorbitol (sukkeralkohol) og oliesyre (mættet fedtsyre) og er kendt for sine meget effektive emulgatorer og stabilisatorer.

Sorbitanoleat bruges primært i kosmetikindustrien, hvor det indgår i mange typer makeup, hudcremer, bodylotion, shampoo, solcreme og andre hud- og kropsplejeprodukter. Det bruges især for sin evne til at blande vand og olier, hvilket resulterer i cremer og lotions med en glat tekstur. Ud over kosmetikindustrien bruges sorbitanoleat også i fødevareindustrien som tilsætningsstof i bagværk og andre fødevarer, hvor det spiller rollen som en substansstabilisator. Endelig findes det også i nogle farmaceutiske produkter som emulgator og overfladeglatter.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Bio-Performance Skin Filler Serums Refill 2 stk.
Bio-Performance Skin Filler Serums Refill 2 stk.
Detaljer om produktet
Winsome Eau de Parfum unisex
Winsome Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Urtebehandling BIO (100 g) - Bhringraj - til hårvækst
Urtebehandling BIO (100 g) - Bhringraj - til hårvækst
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv