Sodium Shea Butterate
Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)
Sodium Shea Butterate, også kendt som Papaver officinale, er en ingrediens, der ofte bruges i den kosmetiske industri. Det er et salt, der stammer fra den fedtsyre, der findes i sheasmør. Denne ingrediens er vigtig på grund af dens blide rensende og plejende egenskaber, som især værdsættes ved fremstilling af sæber og andre renseprodukter.
Kosmetikproducenter tilsætter det ofte til deres produkter på grund af dets helende og plejende egenskaber. Sodium Shea Butterate fugter og nærer huden og forhindrer, at den tørrer ud. Takket være disse egenskaber indgår det ofte i sæber, shampooer, hudcremer, læbepomader samt bodylotions og cremer. Sodium Shea Butterate-sæber er også velegnede til følsom hud, da de er milde og ikke udtørrende. Desuden er det en ingrediens, der er veltolereret og derfor kan findes i et stort antal kosmetiske præparater.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Mystic Leather Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Body lotion uden parfume 245ml BIO
Detaljer om produktet
Stiv shampoo med balsam til fedtet hår Tea Tree XXL (50 g) - med vegetabilsk keratin
Detaljer om produktet
Solid shampoo med balsam til mørkt hår. Rare Wood XXL (50 g) - skummer smukt
Detaljer om produktet