Saccharosebenzoat
Andre navne: β-D-fructofuranosyl, saccharose-octabenzoat, saccharose-benzoat
Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)
Saccharosebenzoat, også kendt som β-D-fructofuranosyl, saccharoseoctabenzoat eller saccharosebenzoat, er et kemisk stof, der tilhører klassen af estere, og som er kendetegnet ved sin stabilitet, ugiftighed og gode opløselighed i vand og andre polære opløsningsmidler. Det er et farveløst og lugtfrit stof, som oftest optræder i form af et krystallinsk pulver. På grund af sin usædvanlige stabilitet bruges sucrosebenzoat i mange industrisektorer som tilsætningsstof, især i kosmetik- og fødevareindustrien.
I kosmetik bruges Sucrose Benzoate primært som emulgator, hvilket betyder, at det hjælper med at binde ingredienser, der normalt ikke ville binde sig sammen, som f.eks. olie og vand. Denne egenskab er meget værdsat i kosmetik, fordi den gør det muligt at fremstille stabile og homogene produkter som cremer, lotioner, shampoo samt dekorativ kosmetik. Det bruges også som stabilisator i produktionen af drikkevarer og fødevarer, da det forbedrer deres konsistens, aroma og smag. Sucrose Benzoate er i øjeblikket godkendt som et sikkert tilsætningsstof af den europæiske fødevaresikkerhedsautoritet EFSA og den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration FDA.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Coco Vanille parfumevand til kvinder
Detaljer om produktet
Ahmed Al Maghribi Hayana parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Tahara Vanilla Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Amber D´or U Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Ahmed Al Maghribi Oud Classic Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet