PEG-100 stearat
Andre navne: PEG-100 stearat
Skadelighedsscore: 4 (Lidt skadelig kemi)
PEG-100 Stearate, også kendt som polyethylenglycolstearat, er et hvidt krystallinsk stof, der er meget udbredt i kosmetikindustrien. Stoffet er af syntetisk oprindelse og tilsættes primært til kosmetiske produkter på grund af dets ekstraordinære emulgerende egenskaber. Emulgatorer i produkter hjælper med at kombinere ingredienser, der ellers ikke ville blande sig med hinanden, som f.eks. vand og olie. Derudover forbedrer PEG-100 Stearate produkternes konsistens og den problemfri spredning på huden.
PEG-100 Stearate bruges ofte i krops- og ansigtscremer, hudlotioner, shampoo, balsam, dekorativ kosmetik samt i hår- og hudpleje. Det er også populært i mindre traditionelle produkter som forskellige hudrenseløsninger, solcremer og produkter til fjernelse af makeup. På grund af sin evne til at forbedre produkternes konsistens og bidrage til en bedre fordeling på huden er PEG-100 Stearate en meget populær ingrediens i mange kosmetiske produkter. Det skal dog bemærkes, at PEG-100 Stearate trods sine fordele ikke er egnet til personer med følsom hud, da det kan forårsage irritation.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Dreamer Eau de Toilette til mænd
Detaljer om produktet
Pure Musc For Her Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Shaghaf Oud Elixir Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Vanilla 01 parfumeekstrakt til kvinder
Detaljer om produktet