facebook
⚡ APP5-rabat lige nu! APP5 Åbn app
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Palmestearin

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Palmestearin er et biprodukt fra forarbejdning af palmeolie, og som navnet antyder, forekommer det som et fast, hvidt til gulligt fedtstof. Dets karakteristiske egenskaber er et højere frysepunkt og en længere holdbarhed. Det er disse egenskaber, der gør palmestearin meget populært blandt producenter af forskellige fødevarer og nonfood-produkter.

Dette materiale bruges hovedsageligt i industrien som råmateriale til produktion af visse typer margarine og andre vegetabilske fedtstoffer, netop på grund af dets stivhed og stabilitet. Det er også kendt for sin anvendelse i konfektureindustrien, hvor det bidrager til den ideelle konsistens af chokolade, konfekt og andre søde sager. Palmestearin bruges også i kosmetikindustrien, f.eks. til fremstilling af sæber, cremer og læbestifter. På grund af den lange holdbarhed bruges palmestearin ofte i stearinlys, sæber og visse rengøringsprodukter. På trods af den udbredte anvendelse er det dog vigtigt at erkende, at produktionen kan have negative miljøpåvirkninger, især på grund af rydningen af tropiske skove til fordel for oliepalmeplantager.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

For Her eau de toilette til kvinder
For Her eau de toilette til kvinder
Detaljer om produktet
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano Eau de Parfum unisex
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Balsam med jordbær og mynte 250 ml
Balsam med jordbær og mynte 250 ml
Detaljer om produktet
Mach3 Turbo barberblade 8 stk til mænd
Mach3 Turbo barberblade 8 stk til mænd
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv