facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: cis-9-octadecen-1-ol

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Oleylalkohol, også kendt som cis-9-octadecen-1-ol, er en organisk forbindelse, der tilhører gruppen af fedtalkoholer. Disse stoffer er karakteriseret ved tilstedeværelsen af lange kulstofkæder i deres molekylære struktur. Oleylalkohol er en farveløs væske med en karakteristisk lugt. Stoffet forekommer naturligt, f.eks. i vegetabilske olier, men kan også fremstilles industrielt.

Cis-9-octadecen-1-ol anvendes hovedsageligt i kosmetikindustrien. Det bruges hovedsageligt til fremstilling af forskellige hud- og hårplejeprodukter såsom cremer, tonics, masker, shampoo og balsam. Takket være dets blødgørende egenskaber øger det hudens fugtighed og bidrager til hudens elasticitet. Det bruges også som ingrediens i nogle lægemidler, især dem til lokal anvendelse på huden. I medicinalindustrien fungerer det også som et fugtighedsbevarende middel eller hjælper lægemidlet med at blive længere på huden og dermed forlænge dets virkning. Derudover har det nyttige anvendelser i tekstilindustrien og i fremstillingen af træfinish.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Super Restorative Natcreme
Super Restorative Natcreme
Detaljer om produktet
Balsam med jordbær og mynte 250 ml
Balsam med jordbær og mynte 250 ml
Detaljer om produktet
Mach3 Turbo barberblade 8 stk til mænd
Mach3 Turbo barberblade 8 stk til mænd
Detaljer om produktet
SENSES Eau de Toilette (EdP) - Thunder 30 ml
SENSES Eau de Toilette (EdP) - Thunder 30 ml
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv