facebook
⚡ APP5-rabat lige nu! APP5 Åbn app
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Oleylester af oliesyre

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Oleyl Oleate, også kaldet Oleyl Ester Oleic Acid, er en organisk forbindelse, der hører til klassen af fedtsyrer og deres derivater. Det er en ester af oliesyre og oleylalkohol. Det er et hvidt krystallinsk stof, der er fast ved stuetemperatur. I sin rene form har det kun en meget svag lugt, hvilket er en af grundene til, at det bruges i den kosmetiske industri.

Oleyl Oleate bruges primært i kosmetik som et blødgørende middel, der blødgør og fugter huden. Det finder anvendelse i hudcremer, bodylotions, shampoo, hårmasker og læbestifter. Det kan også findes i nogle typer sæbe, hvor det hjælper med at skabe et fyldigt skum og samtidig fremmer hudens fugtighed. Det bruges også i smøremiddel- og biobrændstofindustrien, hvor det fungerer som et additiv til at forbedre kompatibiliteten mellem forskellige ingredienser. Derudover bruges det i vid udstrækning i produktionen af plast og harpiks, hvor det sikrer deres blødhed og fleksibilitet. Oleyl Oleate er således et relativt alsidigt stof, der finder bred anvendelse i en række industrier.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Karus Gold Absolu parfumeekstrakt unisex
Karus Gold Absolu parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Solid shampoo med anti-skæl balsam Moringa XXL (50 g) - skinnende, skælfrit hår
Solid shampoo med anti-skæl balsam Moringa XXL (50 g) - skinnende, skælfrit hår
Detaljer om produktet
Caffe Latte parfumeekstrakt unisex
Caffe Latte parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Shower gel Nordic Berries 500ml BIO, VEG
Shower gel Nordic Berries 500ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv