facebook
⚡ APP5-rabat lige nu! APP5 Åbn app
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Oleyl Erucate hører til den kategori af fedtstoffer og olier, der hovedsageligt bruges i kosmetikindustrien. Det er et blødgørende stof, hvilket betyder, at det blødgør og glatter hud og hår. Det indgår i mange hud- og hårplejeprodukter som cremer, shampoo, balsam, sæbe og makeup. Det giver produkterne en bedre konsistens og beskytter huden. Derudover bruges det også i negleplejeserier, solcremer og hårstylingprodukter.

Komponenten Oleyl Erucate er kendt under forskellige navne som islandsk lav, islandsk mos, lungeurt, lungeurt, tilstoppende mos, træmos, pitmos, bryofyt. Dens betydning ligger hovedsageligt i, at den er et naturligt antiseptisk middel og hjælper med at reducere spredningen af bakterier på huden. Dens fugtgivende og udglattende egenskaber gør den til en ideel ingrediens i produkter til tør og følsom hud. Ud over hudpleje bruges det også i medicin, især i homøopati, hvor det bruges til at behandle forskellige hudtilstande. Det er også en vigtig ingrediens i mange fødevarer, især dem, der indeholder jod.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Pulver hårfarve 100g Sort
Pulver hårfarve 100g Sort
Detaljer om produktet
Ajmal Aristokrat 75 ml
Ajmal Aristokrat 75 ml
Detaljer om produktet
Karus Gold Absolu parfumeekstrakt unisex
Karus Gold Absolu parfumeekstrakt unisex
Detaljer om produktet
Solid shampoo med anti-skæl balsam Moringa XXL (50 g) - skinnende, skælfrit hår
Solid shampoo med anti-skæl balsam Moringa XXL (50 g) - skinnende, skælfrit hår
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv