facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Myristoyl pullulan er en organisk forbindelse, der hører til polymererne og er afledt af sukkeret pullulan. Det nævnes dog ofte under mere eksotiske navne som Chun gen pi eller Ailanthus glandulosa. Det er et stof, der har evnen til at danne en film på hudens overflade, takket være hvilken det har en gavnlig effekt på dens egenskaber. Denne forbindelse bruges i vid udstrækning i kosmetikindustrien, men bruges også som kosttilskud.

I kosmetik anvendes myristoyl pullulan primært på grund af dets udglattende og fugtgivende egenskaber. Det er derfor en vigtig ingrediens i mange cremer, serummer og ansigtstonics, men også i læbepomade, øjenskygge, læbestifter og andre dekorative kosmetiske produkter. Selvom hovedformålet med denne forbindelse er hudpleje, kan dens evner også bruges til andre formål. I fødevareindustrien bruges myristoyl pullulan for eksempel som fortykningsmiddel eller stabilisator. Desuden bruges dette materiale ofte i hårpleje, for eksempel i shampoo eller balsam. Fordelen er, at det er et naturligt stof, der ikke forårsager irritation eller allergiske reaktioner, så det betragtes som sikkert for den brede offentlighed.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Lip Balm Sweet Kiss (8 ml) - giver en let farve til læberne
Lip Balm Sweet Kiss (8 ml) - giver en let farve til læberne
Detaljer om produktet
Original brusegel til mænd
Original brusegel til mænd
Detaljer om produktet
Balsam til bølget og krøllet hår BIO (150 ml)
Balsam til bølget og krøllet hår BIO (150 ml)
Detaljer om produktet
Barselsbind (12 stk.) - 100% økologisk bomuld, 6 dråber
Barselsbind (12 stk.) - 100% økologisk bomuld, 6 dråber
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv