facebook
SUMMER-rabat lige nu! KODE: SUMMER 📋
Med koden SUMMER får du 5% rabat på hele dit køb.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: PEG-4-Lauryl Ether

Score for skade: 4 (Lidt skadelig kemi)


Laureth-4, også kendt som PEG-4-Lauryl Ether, er en syntetisk ingrediens, der ofte bruges i kosmetiske og kemiske produkter. Denne ingrediens tilhører gruppen af polyethoxylerede alkoholer, som fremstilles ved at lade laurylalkohol reagere med ethylenoxid. Laureth-4 er et godt opløsningsmiddel og indgår derfor ofte i nogle industrielle rengøringsprodukter, men er også meget brugt i personlige hud- og hårplejeprodukter. Det giver et lavt skum og har en fugtgivende evne.

Laureth-4 er almindeligt anvendt i kosmetik som emulgator eller overfladeaktivt stof i mange produkter som shampoo, brusegeler, badeskum, cremer og lotioner. Dets evne til at fugte let og danne et fint skum gør det til en vigtig ingrediens i disse produkter. Det bruges også meget ofte i produkter, der fjerner makeup, da det kan opløse selv meget genstridige typer af makeup. I den kemiske industri bruges Laureth-4 som emulgator til industrielle rengøringsmidler og også i bilplejeprodukter som forskellige voks- og polermidler.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Hercules Eau de Parfum til mænd
Hercules Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Balsam til glat hår BIO (150 ml)
Balsam til glat hår BIO (150 ml)
Detaljer om produktet
Kategori Søg efter Kurv