Kokosnøddesyre
Andre navne: Kokosnøddesyre
Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)
Kokosnøddesyre eller Coconut Acid er en naturlig ingrediens, der ofte bruges i den kosmetiske industri. Navnet stammer fra det faktum, at den hovedsageligt findes i kokosolie, op til 50%. Denne fedtsyre er kendt for sine nærende og fugtgivende egenskaber og kan være en uvurderlig ingrediens i mange hud- og hårplejeprodukter.
Kokosolie tilsættes ofte ikke kun til forskellige typer sæbe, shampoo og balsam, men også til hudcremer, lotions og læbepomader. Det er også en populær ingrediens i naturkosmetik, fordi dets egenskaber gør det muligt at fugte og nære huden uden brug af kunstige og kemiske tilsætningsstoffer. Dens tilstedeværelse er ofte meget værdsat af folk med følsom eller tør hud, der kræver ekstra pleje og hydrering. Kokosnøddesyre bruges også i barberingsprodukter, da det blødgør huden og gør det muligt for barbermaskinen at passere mere glat.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Armaf Odyssey Aqua Edition Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Armaf Odyssey BA HA MAS Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Luftfrisker - Økologisk Laurbær (100 ml)
Detaljer om produktet