facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Klematis

Skadelighedsscore: 1 (Naturlige stoffer)


Klematis, også kendt som Clematis, er en planteart, der tilhører harpiksfamilien, og som er hjemmehørende i Sydeuropa og Vestasien. Det er en stedsegrøn, relativt hurtigtvoksende klatreplante, hvis stængler kan blive op til fem meter lange. Dens karakteristiske hvide blomster med en behagelig duft blomstrer fra juli til september, og efterårsfrugterne betragtes ofte som dekorative. Den vokser vildt hovedsageligt i varme områder i Central- og Sydeuropa i skovbryn, krat og på tørre bjergskråninger.

Klematis blev og bliver stadig brugt i folkemedicinen og homøopatien. Dens evne til at behandle hudproblemer, reumatisme og neuralgi har været brugt siden oldtiden. Klematis indgår også i forskellige urteteer, hvor den virker vanddrivende og hjælper i behandlingen af gigt og reumatisme. Man skal dog huske på, at planten er giftig i rå tilstand og skal forarbejdes korrekt. I kosmetikindustrien bruges klematis hovedsageligt for sine antibakterielle, antiinflammatoriske og toniske egenskaber. Der fremstilles forskellige hud- og hårplejeprodukter af den. Dens gavnlige virkning på huden er også anerkendt i moderne kosmetologi.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Remarkable People Eau de Parfum unisex
Remarkable People Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Økologisk rosenvand 200 ml
Økologisk rosenvand 200 ml
Detaljer om produktet
Oud Wood bodyspray unisex
Oud Wood bodyspray unisex
Detaljer om produktet
Facial Serum - Green Tea (10 ml) - antioxidant og anti-inflammatorisk virkning
Facial Serum - Green Tea (10 ml) - antioxidant og anti-inflammatorisk virkning
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv