facebook
⚡ APP5-rabat lige nu! APP5 Åbn app
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: hvid salvie

Skadelighedsscore: 1 (Naturlige stoffer)


Hvid salvie, også kendt som Salvia apiana eller hvid salvie, er en planteart, der tilhører Salvia-slægten, som er en del af døvebladsfamilien. Den er hjemmehørende i det vestlige og sydvestlige USA og Mexico. Denne plante er eftertragtet for sine medicinske og ceremonielle egenskaber. De karakteristiske træk ved hvid salvie er dens sølvhvide blade med en karakteristisk duft og lyse hvide blomster. Planten foretrækker en solrig placering og tåler godt tør og dårlig jord.

Produkter med hvid salvie er især populære inden for alternativ medicin og urtemedicin, men også inden for kosmetik. For eksempel bruges hvid salvie til at lave urtete, som bruges for deres afgiftende virkninger og for at hjælpe fordøjelsen. Den bruges også ofte til fremstilling af æteriske olier, som er populære i aromaterapi, og den kan også bruges til at fremstille kropsspray eller andre kosmetiske produkter. Hvid salvie indgår også i forskellige rygeblandinger, hvor bladene bundtes og brændes. Denne røg bruges derefter i forskellige ritualer og ceremonier - til at rense et rum, mennesker eller genstande. I den indianske kultur bruges røg fra hvid salvie som et sakramente i ritualer for renselse og healing.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Vaske gel - Sensitive 2 l
Vaske gel - Sensitive 2 l
Detaljer om produktet
Fusion barbergel til sensitiv hud til mænd
Fusion barbergel til sensitiv hud til mænd
Detaljer om produktet
Økologisk blomstervand - Kamille (100 ml)
Økologisk blomstervand - Kamille (100 ml)
Detaljer om produktet
Cacharel Yes I Am Eau de Parfum til kvinder
Cacharel Yes I Am Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv