facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Hvid padderok (Lawsonia inermis)

Andre navne: Henna

Score for skade: 1 (Naturlige stoffer)


Den hvide henna (Lawsonia inermis), eller henna, er en busk eller et lille træ, der findes i tropiske og subtropiske områder, især i Nær- og Mellemøsten, Nordafrika og Sydasien. Den er bedst kendt for sine fremragende farvningsegenskaber, som er særligt nyttige i kosmetikindustrien. Den bliver normalt mellem to og seks meter høj og er kendetegnet ved sit udseende med en overflod af små, ikke-permanente blomster med en vidunderlig duft, der dukker op om sommeren langs grenene.

Pulveret fra bladene på det hvide hennatræ, som har fået det charmerende navn henna, er ikke kun populært for sine naturlige egenskaber, men også for sine anvendelsesmuligheder. Det bruges primært til hud- og hårfarvning, og at genoplive eller ændre hårfarven med henna anses af mange for at være et mere naturligt og mindre kemisk alternativ til traditionelle hårfarver. Henna er også meget populært til tatoveringer, men disse "hennatatoveringer" er midlertidige og slides af med tiden. En anden udbredt anvendelse findes inden for dermatologi - henna er antiseptisk og antiinflammatorisk og fremmer hurtig sårheling. Selvom den hvide henna ikke er særlig iøjnefaldende, er dens fordele for kosmetik- og kropsplejeindustrien uden tvivl enorme.

Hvid padderok (Lawsonia inermis) kan findes i følgende produkter

Card image
Fin flødedressing 90 ml Kobber
Detaljer om produktet
Card image
Fin flødedressing 90 ml Kobber
Detaljer om produktet
Card image
Fin flødedressing 90 ml Kobber
Detaljer om produktet
Card image
Fin flødedressing 90 ml Kobber
Detaljer om produktet
Card image
Fin flødedressing 90 ml Kobber
Detaljer om produktet
Card image
Fin flødedressing 90 ml Kobber
Detaljer om produktet
Kategori
Top