Glycerylstearat-citrat
Andre navne: Glycerylstearat-citrat
Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)
Glycerylstearatcitrat, også kendt som glycerylstearatcitrat, er en ingrediens, der ofte bruges i den kosmetiske industri. På grund af sine fugtgivende og emulgerende egenskaber indgår den i mange kosmetiske produkter og kan også bruges som overfladeaktivt middel. Det begyndte at blive udviklet i midten af det 20. århundrede og bruges nu i vid udstrækning i hud- og kropsplejeprodukter. Dets navn i kosmetiske ingredienser er afledt af ordene glycerin, stearinsyre og citronsyre, de tre hovedingredienser, der bruges i produktionen.
Glycerylstearatcitrat bruges i en lang række produkter. Disse omfatter fugtighedscreme og lotion, solbeskyttelsesprodukter, makeup, shampoo, balsam og deodoranter. I hudplejeprodukter bidrager det også til deres tekstur og forbedrer deres absorption i huden. Selvom det bruges i forskellige typer kosmetiske produkter, kan det forårsage hudirritation, hvis det bruges i for høje koncentrationer. På trods af dette anser EU Glyceryl stearate citrate for at være en sikker ingrediens i kosmetik.
Dufte til hjemmet og bilen kan findes i følgende produkter
Fugtighedsgivende kropsmælk BIO (200 ml) - med drueblad og granatæble
Detaljer om produktet
Skin Food Body Butter 150ml
Detaljer om produktet
Fugtighedscreme til kombineret og fedtet hud BIO (50 ml)
Detaljer om produktet
Beskyttende creme BIO (50 ml) - til glade babyer
Detaljer om produktet
Håndcreme med Damask rose BIO (60 ml) - dufter fantastisk
Detaljer om produktet