facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Glycerolmonosearat

Andre navne: GMS

Score for skade: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Glycerolmonostearat, også kendt som GMS, er en fedtsyreester, der er afledt af en fedtsyre og glycerol. Det er et populært tilsætningsstof i fødevareindustrien. Det er i stand til at gøre fødevarers tekstur fastere og samtidig give dem en glat og cremet karakter. Det er en hvid eller cremehvid voksagtig substans med en lille specifik lugt.

GMS anvendes i en række produkter. Det er ofte til stede i bagværk i stedet for fedtstoffer og olier, hvor det hjælper med at forbedre deres konsistens og øge deres holdbarhed. Glycerolmonostearat tilsættes også til konfekture, is og halvfabrikata for at give dem en cremet konsistens og forbedre deres udseende. Dets emulgerende evne bruges også i kosmetiske præparater og medicinske cremer, hvor det hjælper med at blande vand og olier. GMS bruges også ofte i plastindustrien, hvor det fungerer som smøremiddel. Dets brede anvendelse og sikkerhed i fødevarer gør det til et meget populært tilsætningsstof i fødevareindustrien.

Glycerolmonosearat kan findes i følgende produkter

Card image
Vasketørreæg (2 stk. pr. pakke) Forårsblomster
Detaljer om produktet
Card image
Ægpatron til tørretumbler frisk bomuld
Detaljer om produktet
Card image
Tørreæg (2 stk. pr. pakke) Frisk bomuld
Detaljer om produktet
Card image
Ægfyld til tørretumbleren Forårsblomster
Detaljer om produktet
Kategori
Top