facebook
⚡ APP5-rabat lige nu! APP5 Åbn app
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Gluconsyre

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Gluconsyre, også kendt som gluconic acid på engelsk, er en af de vigtigste syrer, der findes i naturen. Denne organiske forbindelse er et ufarligt derivat af glukose, som kemisk set har form som vinsyre. Den anvendes primært i medicinal- og fødevareindustrien. Gluconsyre er generelt anerkendt som sikkert for forbrugerne i de fleste lande rundt om i verden, herunder USA, EU og Tjekkiet.

I fødevareindustrien bruges gluconsyre som surhedsregulerende middel, sekvestreringsmiddel, antioxidant, stabilisator og chelateringsmiddel. Det kan findes i mange forskellige produkter såsom drikkevarer, frugt og grøntsager, konfekture, mejeriprodukter, bagværk og mange andre. Gluconsyre har evnen til at forbedre fødevarers holdbarhed og samtidig deres smag. I den farmaceutiske industri bruges det som en komponent i forskellige lægemidler, herunder calciumgluconat, som gives, når kroppen mangler calcium. Samtidig bruges gluconsyre også i kosmetik, hovedsageligt som en tonende og fugtgivende ingrediens i forskellige lotioner, cremer og serummer. Den reagerer med mineraler og tungmetaller og fjerner dem på den måde fra huden.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Ambassadora For Women eau de parfum til kvinder
Ambassadora For Women eau de parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Now Women Eau de Parfum til kvinder
Now Women Eau de Parfum til kvinder
Detaljer om produktet
Øjencreme - dagligt (15 ml) - med ekstrakter af bukkehorn og agerpadderok
Øjencreme - dagligt (15 ml) - med ekstrakter af bukkehorn og agerpadderok
Detaljer om produktet
Shiyaaka Sky Eau de Parfum til mænd
Shiyaaka Sky Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv