Andre navne: Garvesyre
Skadelighedsscore: 3 (Ufarlige kemikalier)
Tannic Acid, også kendt som garvesyre, er en polyfenolsyre, der findes i mange frugter, planter og træagtige planter, især egebark, valnøddeskaller eller den kinesiske drik Pu\'erh. På grund af de mange forskellige egenskaber er det et af de stoffer, der har mange forskellige anvendelser i forskellige brancher.
Garvesyre bruges mest i fødevare- og drikkevareindustrien, f.eks. til produktion af vin, øl og cider. Det bruges også i medicinalindustrien, primært på grund af dets sammentrækkende og antiseptiske egenskaber, og derfor også i kosmetik, hvor det f.eks. bruges i hudplejeprodukter. Et andet vigtigt område er læderindustrien, hvor det bruges til hudbehandling og læderproduktion. Det er også en komponent i nogle typer blæk og farvestoffer. Garvesyre bruges også i tekstilindustrien til at forbedre materialernes modstandsdygtighed over for skimmelsvamp. Dets anvendelse i metallurgien er også interessant, hvor det bruges til at udtrække andre grundstoffer fra deres forbindelser.
Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.
Balsam uden parfume 180ml BIO, VEG
Detaljer om produktet
Stiv shampoo med balsam Maca XXL (50 g) - stimulerer hårvækst
Detaljer om produktet
Ajmal Sacrifice for Her 50 ml
Detaljer om produktet
Kids Multivit - Multivitaminer og mineraler til børn, 60 tabletter
Detaljer om produktet