facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: Dilaurylcitrat

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Dilaurylcitrat, også kendt som dilaurylcitrat, er en kemisk forbindelse, der tilhører gruppen citronsyreestere. Det er et fedtstof, der er almindeligt forekommende i naturen i planter og dyr. Denne ingrediens er anerkendt som sikker til brug i hudpleje og kosmetiske produkter af den nordamerikanske sammenslutning af kosmetiske industrier (CIR).

Dilaurylcitrat er meget udbredt i den kosmetiske industri. På grund af dets emulgerende og stabiliserende egenskaber tilsættes det ofte til fugtighedscremer, shampoo, balsam, makeup og andre hud- og hårplejeprodukter. Dette stof bruges også som en blødgørende og fugtgivende ingrediens. Når det påføres huden eller håret, danner det et tyndt lag, der gør det blødt og glat. Produkter, der indeholder dilaurylcitrat, er også velegnede til følsom og irritabel hud, da dette stof ikke er irriterende.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Oud Island Eau de Parfum unisex
Oud Island Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Emir Lueur D'espoir Ambre parfumevand unisex
Emir Lueur D'espoir Ambre parfumevand unisex
Detaljer om produktet
Cartier Must de Cartier pour Femme eau de toilette til kvinder
Cartier Must de Cartier pour Femme eau de toilette til kvinder
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv