facebook
Først til mølle. Tilbuddet kommer ikke igen.
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 95 EUR | Gratis ombytning og returnering inden for 90 dage

Andre navne: decylcocoat, TEGOSOFT DC

Skadelighedsscore: 2 (Derivater af naturlige stoffer)


Decyl Cocoate, også kendt som decyl cocoate eller TEGOSOFT DC, er en ester af caprinsyre og kokosnøddealkohol. Denne gennemsigtige væske er en vigtig ingrediens i mange kosmetik- og personlig plejeprodukter. Den bløde fornemmelse på huden, den let udglattende effekt og den veltolererede konsistens gør decylcocoat til et populært valg for mange kosmetikmærker.

Decyl Cocoate bruges ofte i kosmetiske produkter, hvor det fungerer som et blødgøringsmiddel. Stoffet blødgør og udglatter huden, så produktet let kan fordeles og absorberes. Decyl cocoate bruges dog også i andre produkter til personlig pleje som shampoo, balsam, deodoranter, hånd- og kropscremer, barberingsprodukter, makeup og solcreme. På grund af sine egenskaber er decylcocoat også populært blandt mærker, der producerer hudcremer og -serum, hvor det hjælper med at øge hudens hydrering og elasticitet. Brugen er dog ikke begrænset til kosmetikindustrien. Decylcocoat er også en ingrediens i nogle industrielle rengøringsprodukter.

Du finder ikke dette stof i vores produkter. Prøv de naturlige, kemikaliefrie produkter i vores sortiment.

Armaf Odyssey Aqua Edition Eau de Parfum til mænd
Armaf Odyssey Aqua Edition Eau de Parfum til mænd
Detaljer om produktet
Armaf Odyssey BA HA MAS Eau de Parfum unisex
Armaf Odyssey BA HA MAS Eau de Parfum unisex
Detaljer om produktet
Luftfrisker - Økologisk Laurbær (100 ml)
Luftfrisker - Økologisk Laurbær (100 ml)
Detaljer om produktet
Lulut Al Hob W Eau de Parfum
Lulut Al Hob W Eau de Parfum
Detaljer om produktet
Kategori Søg Kurv